Over Whysheid.nl en Pim Stigter

Hey! ik ben Pim Stigter, ik ben 27 jaar, woon samen met mijn vriendin Rosan in Scheveningen en verdien passief geld met (online) ondernemen. Ik ben geen miljonair, ik ben niet super beroemd en ik heb ook géén dikke auto. Wat ik wel heb ik de vrijheid om te doen wat ik wil, met wie ik dat wil en wanneer ik dat wil, dat is waar Whysheid.nl over gaat!

Over Whysheid.nl

Als je opzoek bent naar manieren om super snel rijk te worden, dan ben je hier aan het verkeerde adres. Een succesvolle onderneming starten en dat automatiseren kost veel tijd, geld, energie en moeite. Het is de moeite waard, maar je zal geduld moeten hebben als je deze vrijheid ook wilt creëeren.

Pim Stigter Uitwaaien Scheveningen

Als je je eerste passieve euro’s verdient dan ben je waarschijnlijk euforisch, maar dan heb je nog een lange weg te gaan. Het is net als een boom, je moet het zaadje planten en goed onderhouden om het te lateg groeien tot een mooie grote boom. Als je bereid bent om dat te doen, dan daag ik je uit om samen met mij dit avontuur aan te gaan om een passief inkomen te gaan genereren zodat je lekker kan snowboarden, leren salsa dansen of de hele dag pizza’s kan eten – whatever floats your boat.

Ben je voor het eerst op Whysheid.nl?

Als je hier voor de eerste keer bent, dan raad ik je aan om je eerst aan te melden voor mijn nieuwsbrief onderaan deze pagina en daarna de Start Hier pagina te bekijken.

Enjoy the ride!

-Pim Stigter

 

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen gratis tips en strategieën over passief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.