Dit is dé Maandelijkse Motivatie Video, die ik elke eerste dag van de maand post om je te helpen in actie te komen! Deze keer een video van Tony Robbins waarin hij uitlegt aan twee super succesvolle multi-ondernemers wat het vereist om succesvol te zijn en hoe je dat zelf makkelijk toe kunt passen. 

Deze maand zijn in de Maandelijkse Motivatie Video twee van mijn top 20 favoriete business experts aan het woord, namelijk: Tony Robbins – ‘s werelds beste persoonlijke ontwikkelings- coach/trainer, Frank Kern – ‘s wereld best betaalde internet marketeer en John Reese – de man die als eerste 1 miljoen US dollar verdiende met een online product lancering. Zij bespreken in deze video, hoe het de grootste verschilmakers is gelukt  keer op keer zo succesvol te zijn in alles wat ze doen, maar zij bespreken ook de belangrijkste vaardigheid van deze achievers!

Tony Robbins biedt je in deze video enorm veel waardevolle informatie aan en leert je, hoe je je succeskansen kan vergroten. Het filmpje is wel erg ‘Amerikaans’. Persoonlijk vind ik deze Amerikaanse stijl wel leuk, maar ik weet dat sommige Nederlanders hier een beetje allergisch voor zijn.

Desalniettemin denk ik dat van alle filmpjes over slim ondernemen, dit één van de meest waardevolle en gaafste is. Je kunt er enorm je voordeel mee doen, op zowel het persoonlijke vlak als bij het ondernemen. Enjoy!

Laat me onder in de comments weten wat je van deze video vindt en vertel me wat jou uitdagingen zijn naar succes. Ik hoop dat je een awesome dag hebt!

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen gratis tips en strategieën over passief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.