Hoe start je een bedrijf In deze maandelijkse motivatie video: Hoe start je een onderneming, door Noah Kagan!

Noah zal al eens in de maandelijkse motivatie video samen met niemand minder dan Timothy Ferriss: Tips & Tricks voor Starten van Eigen Onderneming| Maandelijkse Motivatie Video #3

Hij staat ook in mijn lijst: Top 20 meest inspirerende mensen voor ondernemers 2014.

Ik ben al jarenlang een groot fan van Noah Kagan omdat hij met zijn eigen (zeer) grappige stijl de meest praktische tips en tricks deelt voor succesvol online ondernemen.

Het is zijn kracht om van iets gecompliceerds, iets heel simpels te maken door diep in te gaan op de essentie en daar met hyperfocus mee aan de slag te gaan.

Hoe start je een bedrijf?

Op de vraag hoe start je een bedrijf geeft Noah perfect antwoord in deze video.

Ik weet zeker dat iedere ondernemer, of je nou beginner bent of mega succesvol, enorm veel inspiratie en energie opdoet uit deze inspirerende video waarmee je direct aan de slag kunt.

Het maakt niet uit of je al een onderneming hebt of niet, kijk in ieder geval deze korte video.

Over Noah Kagan

Wat hij doet: 

Noah Kagan is de oprichter van dé webwinkel voor ondernemers; App Sumo, was één van de eerste mensen die werkte bij Facebook en heeft het Facebook advertentie gedeelte voor een grootgedeelte gemaakt, was betrokken bij vele succelvolle startups en is een succesvol serial entrepreneur. Op zijn blog Okdork.com deelt hij de beste business hacks die ik ooit heb gelezen.

Waarom je Noah zou moeten volgen: 

Naast dat je altijd als eerst op de hoogte wilt zijn de beste deals via App Sumo, deelt hij zelf ook veel (gratis) mega waardevolle praktische tips en tricks die je meteen kunt omzetten in acties via zijn blog Okdork.com . Hij maakte bijvoorbeeld $ 3500 + in minder dan een week (vanaf scratch) en laat je HIER zien hoe jij precies hetzelfde kunt doen.
Websites: www.appsumo.com/all en www.okdork.com
Twitter: www.twitter.com/noahkagan

Meer weten over hoe je een eigen onderneming start?

Vorige week heb ik al een artikel gepost van mijn eigen versie – hoe start je een bedrijf. Hierin leg ik je stap voor stap uit hoe jij nu ook een eigen bedrijf kunt starten.

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen gratis tips en strategieën over passief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.