TIM FERRISS EN NOAH KAGAN DELEN TRICKS EN TIPS VOOR EEN EIGEN ONDERNEMING STARTEN

Droom jij ook van een eigen onderneming?

In deze video delen Tim Ferriss ‘auteur van een Werkweek van 4 uur’ en Noah Kagan, de oprichter en Chief Sumo ‘van AppSumo hun beste tips en strategie├źn voor het beginnen van een eigen onderneming. Ook behandelen ze twee case study’s van startups en zie je hoe een startende ondernemer zijn eerste (voor-)verkopen maakt, live in de show!

Deze maand geen flauwe 1 april grap, maar beginnen we de maand goed met deze super inspirerende motivatie video #3 van CreativeLive waar twee van mijn favoriete ondernemers hun tips & tricks delen over hoe je het best een eigen bedrijf start! Dit komt natuurlijk goed uit met de #LetsDoThis uitdaging waarbij (jij en) ik in 99 dagen een eigen onderneming starten met een passief inkomen. ­čśë

Als je serieus overweegt om een eigen bedrijf te starten dan is deze video echt een ‘most watch’ filmpje!

Eerlijk gezegd heeft deze video mij zo enorm geïnspireerd voor mijn eigen onderneming die ik nu start van het smoothie recepten ebook, dat ik zelf mijn product ook ben gaan voor-verkopen en met succes. Ik vond het een spannende en erg leuke ervaring om te doen en heb er erg veel van geleerd.

In de (nabije) toekomst wil ik ook video’s gaan produceren voor Whysheid zoals deze video, maar daar┬á later meer over.. Eerst concentreer ik mij zoveel mogelijk op mijn eerste informatieproduct, het smoothie receptenboek, om te ontwikkelen. Ik moet zeggen dat het erg goed gaat maar het is wel veel werk!

In de volgende #LetsDoThis post verklap ik je alles over hoe ik het ebook aan het maken ben. Voor nu:

Heeft deze video je geholpen? Ik ben benieuwd! Laat het me weten via een reactie in de comments onder aan deze pagina en like of tweet dit artikel!

 

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen┬ágratis┬átips en strategie├źn over┬ápassief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.