START HIER

Leer online geld verdienen

Start hier – Aan de slag met Whysheid.nl

Leer online geld verdienen met slim(mer) ondernemen

Hallo en welkom op Whysheid.nl. Ik ben Pim stigter, de maker van deze website. Wil jij online (meer) geld verdienen en een passief inkomen genereren? Start hier op deze pagina en ik doe mijn uiterste best om ook jouw op weg te helpen of je bedrijf naar een volgend niveau te liften.

Deze website word continu aangevuld met onderwerpen over het vinden van je passie, het creëren van persoonlijke vrijheid, tips en strategieën over (online) ondernemen en alles wat te maken heeft met passief geld verdienen… Met zoveel inspiratie en informatie vraag je wellicht af: Hoe kan je het best beginnen?

Deze ‘Start Hier’ pagina dient als routekaart voor het verkennen van Whysheid en toont de weg naar jou succes en passief geld verdienen. Hieronder leer ik je eerst wat een passief inkomen precies is, welke soorten verdienmodellen er bestaan voor passief geld verdienen en vindt je de meest favoriete artikelen van mij en de lezers die perfect zijn om mee te beginnen.
Wat een passief inkomen is – de Whysheid definitie:

Voordat we kunnen beginnen met het met passief geld verdienen, moeten we eerst begrijpen wat een passief inkomen precies betekend. Definities variëren. In mijn ervaring is dit de beste definitie van wat de meeste mensen nastreven van passief geld verdienen – en degene waar ik mij het meest op focus hier op Whysheid.nl:

Een passief inkomen is een cash flow, ongeacht of er een real-time aanwezigheid bij is. Bij een passief inkomen ruil je dus niet jouw tijd voor geld, maar verdien je dagelijks, wekelijks of maandelijks een inkomen dat niet meer direct afhankelijk is van jouw inspanning. Door eenmalig hard te werken, iets van waarde te creëren en aan te bieden kun je een automatisch geldstroom creëren door je onderneming (voor een deel) te automatiseren (lees passief geld verdienen). Het is dan geld dat binnen blijft komen ongeacht of jij werkzaam bent. – Whysheid.nl

Met andere woorden, je kunt passief geld verdienen door nu hard en slim te werken kun je waardevolle producten en ervaringen aanbieden, zodat we later achterover kunnen leunen en de vruchten ervan plukken.

De voordelen van een passief inkomen

Passief geld verdienen heeft veel voordelen en kan je helpen om veel dromen te verwezenlijken. Hier een persoonlijk top 5 van mijn meest favoriete voordelen van een passief inkomen:

  • Jij bepaald zelf wanneer je werkt en waaraan je werkt.
  • Bij passief geld verdienen heb je in principe zelf in de hand hoeveel geld je verdient..
  • Omdat je overal kunt ondernemen (met niets meer dan een laptop en een internetverbinding) ben je vrij om te reizen.
  • Bij een passief inkomen werk je niet voor jou onderneming of voor een baas, maar je onderneming werkt voor jou.
  • Je kunt een verschil maken door iemands wereld te veranderen of zelfs dé wereld veranderen!

Deze woorden van Brendon Burchard vatten goed samen waarom ik hou passief geld verdienen. Ik hou van slim ondernemen..:

So I can live fully, love openly and make a difference – today! – Brendon Burchard

Met een passief inkomen kun je dus jouw waardevolle tijd besteden aan de dingen waar je het meest van houdt. Kun je bij de mensen zijn die het belangrijkst voor je zijn. En kun je een verschil maken door de wereld een stukje beter, mooier of leuker te maken. Dat wil jij toch ook?

De type manieren van passief geld verdienen en hoe jij jouw passie vindt

Er zijn veel verdienmodellen voor een passief inkomen. Bij alle verdienmodellen voor passief geld verdienen biedt je iets van waarde aan. Als je The 4-Hour Work Week door Tim Ferriss hebt gelezen zal dit je wellicht bekend voorkomen. Dat boek heeft mij enorm geïnspireerd over hoe ik mijn startups en ondernemingen run.

Passief geld verdienen kan bijvoorbeeld door: bloggen, een webshop, het maken en/of verkopen van informatieproducten zoals ebook, DVD cursus of membership websites, iets heel anders, of een combinatie van die dingen en nog veel meer. Het maakt helemaal niet uit welk verdienmodel het best bij jou en je ondernemingsidee past. Er zijn bestaan dus veel verschillende mogelijkheden.Voor een compleet overzicht van alle soorten verdienmodellen kun je mijn artikel lezen over 64 bewezen passief inkomen verdienmodellen.

Als je jouw passie wilt vinden en wilt lezen over hoe ik mijn passie heb gevonden, raadt ik je zeer aan om mijn eerste blogpost te lezen.

Op Whysheid geloven we dat problemen en uitdagingen zijn op te lossen doormiddel van (slim) ondernemen. Daarom leer ik je op Whysheid.nl effectiever werken en je eigen succes te creëren zodat je passief geld kunt verdienen en tegelijkertijd een verschil kunt maken. Dit doe ik door strategiën van succesvolle ondernemers te testen en te delen. Ook deel ik mijn eigen ondernemersavonturen 100% transparant via Whysheid, zodat je kunt leren van zowel mijn gemaakt fouten en de behaalde successen.

Zelf start ik op dit moment zonder geld een onderneming in 99 dagen tijd en wil hiermee een passief geld verdienen door iets waardevols te maken en aan te bieden (smoothie recepten ebook). Dit ondernemingsavontuur noem ik de #LetsDoThis uitdaging en kan je ‘LIVE’ over mijn schouder meekijken en daag ik je uit om doormiddel dit zelf ook te doen.

Durf jij ook in 99 dagen tijd een onderneming te starten? Lees dan de strategieën en instructies via deze #LetsDoThis artikelen!

Hier een compleet overzicht met updates van de #LetsDoThis uitdaging:

* De Let’s Do This uitdaging is nog in volle gang en word dus nog regelmatig ge-update!

1) Hoe werkt de Let’s Do This uitdaging en hoe is het idee ontstaan?
2) #LetsDoThis uitdaging – De Lancering en de eerste instructies voor passief geld te gaan verdienen
3) In 8 uur tijd geld verdienen aan je ondernemingsidee. Zonder product, geld of wat dan ook! TIP
4) Niche producten maken en verkopen zonder stress

Word vervolgd!

Nieuw op Whysheid? Lees deze artikelen eerst

Dit zijn mijn en de lezers meest favoriete artikelen. Als je ervan droom om ooit passief geld te verdienen of je onderneming (nog) succesvoller wilt maken, start dan hier!

Hoe ik mijn passie vond, en hoe jij dit ook kunt doen!
Wat zou jij doen als geld geen rol speelt? Zelf heb ik er veel over nagedacht. Na veel zelfreflectie, trial and error en discussies met anderen heb ik antwoorden gevonden op mijn vragen en geleerd wat mensen écht gelukkig maakt. Automatisch geld verdienen speelt een belangrijke rol hierin. Lees meer

Hoe je meer goede ideeën vindt dan je kunt uitvoeren
De nummer 1 reden die mensen tegenhoudt om een eigen bedrijf te starten is het gebrek aan een goed idee. Heb je al veel gepiekerd en nog steeds geen goed ondernemersidee kunnen vinden? Maak daar nu een eind aan en leer in deze post meer goede ideeën te vinden dan je kunt uitvoeren en hoe je de kans op falen nihil kan maken! Wil je passief geld verdienen , maar weet je nog niet goed hoe? Begin dan met dit artikel! Dit is misschien wel de allerbelangrijkste post dat ik ooit heb geschreven! Lees meer…

Een onderneming beginnen zonder geld binnen 8 uur
Hoe ik binnen 8 uur een onderneming begon zonder geld, direct geld verdiende aan mijn 8 eerste klanten en dat niets jou ervan weerhoudt om nu een onderneming te beginnen en hetzelfde te doen. Daarbij onthul ik de meest gemaakte fouten door startende (en ervaren) ondernemers en hoe je die kunt voorkomen! Lees meer…

Boeken top 10 voor ondernemers
De link hier boven verraad het al. Dit zijn de top 10 boeken voor ondernemers die ik keer op keer blijf aanbevelen. Bekijk zeker deze pagina! Lees meer…