De 4 hour workweek werkt niet!
In deze video leg ik uit waarom.

Het boek de 4 hour workweek van Timothy Ferriss (http://whysheid.nl/4HourWorkWeek) vind ik een geweldig boek omdat het helpt efficiënter en vooral effectiever te ondernemen. Jarenlang droomde ik daarom van een werkweek van 4 uur.Recent ben ik echter tot een nieuw inzicht gekomen waardoor ik consistent veel meer successen behaal in mijn bedrijf.

Als je een bedrijf begint om er zo min mogelijk tijd in te stoppen leidt dat vaak niet tot het gewenste succes. Je wilt juist een bedrijf starten met werkzaamheden die je zó leuk vindt om te doen, dat je er zelfs je vrije tijd aan wilt besteden. Dan voelt werken niet meer als werk en kun je een echte verschilmaker worden.

Natuurlijk kun je altijd nog processen automatiseren om effectiever te werken. Ik ben benieuwd wat je vindt van mijn video en waarom je het wel of niet met mij eens bent. Laat het mij weten in de comments hieronder of stuur via de contact pagina.

PS: Bekijk hier mijn boeken top 10 voor ondernemers >>
Categoriën